Meglepetésre 2-0-ás vereséget szenvedett a Kassa az Aranyosmaróttól. A szlovák labdarúgó liga rájátszásának 7. fordulójában közel 10 ezer néző volt kíváncsi a többségi magyar tulajdonban lévő kassaiak meccsére.

Jól kezdett a Kassa. A hazai közönség támogatását élvező együttes aktívabb volt ellenfelénél, de Michal Fasko és Kristi Qose sem tudott kapuba találni. Fasko ráadásul kétszer is helyzetbe került. És jött a foci nagy igazsága: a kihagyott helyzeteket megbosszulta az ellenfél. A 22. percben vezettek az aranyosmarótiak. Marek Kuzma volt eredményes.

Úgy tűnt, hogy Ján Kozák rendet tett a fejekben a szünetben. A második félidő eleje is a hazaiaké volt, Dominik Kruzliak egy kapufáig is eljutott, de gólt nem sikerült szerezni a Kassának. A második aranyosmaróti találat Brenkus nevéhez fűződik, aki az 59. percben szerzett gólt.

Kassa (Kosice) – Aranyosmarót (Zlate Moravce) 0-2 (0-1)

Gólok: Kuzma (22. p.), és Brenkus (59. p.).

Kassa: Figueiredo – Fabiš, Kruzliak, Gorosito, Davis – Hocko (73. Sovic), Faško (73. Gressák), Qose (63. Gallovic) – Obounet (63. Moha), Medved, Jones (79. Petrák). Edző: Ján Kozák Jr.

Aranyosmarót: Richter – Sula, Gono, R. Nagy, Jinjolava – Nonikasvili (87. Dramé), Duga, Brenkus – Mondek (87. Maidan), Kuzma (90.+1. Moško), Svec (72. Tabatadze). Edző: Dusan Uhrín Jr.