Megvan az első magyar érem a teqball-világbajnokságon. A Nürnbergben zajló világversenyen a többszörös világbajnok Blázsovics Ádám ezúttal bronzérmes lett egyéniben. A nőknél egyéniben Izsák Anna közel került ahhoz, hogy megvédje világbajnoki címét, miután bejutott a németországi vb döntőjébe, ahol vasárnap az amerikai Carolyn Grecóval csap össze.

Szintén világbajnoki döntős a női páros is! Janicsek Zsanett és Vasas Lea ugyancsak vasárnap áll asztalhoz az amerikai Carolyn Greco, Margaret Osmundson duó ellen.

Izsák Anna úgy gondolja, hogy a kitűzött célt már teljesítette. „Nem könnyű a világbajnoki cím védőjeként elindulni. Abban bíztam, hogy finalista leszek. Ez sikerült, remélem jól folytatódik, illetve zárul minden” – nyilatkozta Izsák Anna.

 

Blázsovics Ádám a bronz után párosban folytatja. „Egyéniben egészen jól ment a játék, az elődöntőben sajnos a lengyel Adrian Duszak támadójátéka kifejezetten jó volt, nem tudtam győzni, viszont a bronzmeccset hoztam az amerikai Pilic ellen” – összegzett Blázsovics, aki  Bakó Ádámmal párosban kezdi meg a küzdelmeket.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS