A férfiaknál és a nőknél is címvédéssel fejeződött be a fallabda ob. A 33. HungaroSun-Egyéni Országos Squash Bajnokságot Szegeden rendezték meg, ahol a nőknél Chukwu Hannah állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, míg a férfiaknál Farkas Balázs szerezte meg a végső győzelmet.

Mindkét fallabdás tagja a nemzetközi elitnek, azaz TOP 100-as játékosok. Chukwu Hannah a döntőben Kis-Máté Csengét verte 3-0-ra, a férfi fináléban pedig Farkas Püski Lénárddal csapott össze és 3-1-re nyert.

„Ez volt a negyedik egyéni országos bajnoki aranyam. Összességében elégedett vagyok, bár a fináléban a harmadik szettben apró pontatlanságok miatt egy picit megnehezítettem a helyzetem, de aztán visszataláltam a lendületemhez és győztem” – összegzett Farkas Balázs.

Chukwu Hannah megjegyezte: egy dániai rangos verseny előtt áll, az ob pedig ebben a felkészülésben fontos szerepet töltött be. „Sikerült magabiztosan hozni az összes meccsemet Szegeden. Farkas Balázzsal hamarosan útra kelünk és Odensében lépünk majd pályára. Bízom benne, hogy értékes világranglista pontokkal térünk haza.” – mondta Chukwu Hannah.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS