Újabb remek eredményt ért el a fallabdázó Farkas Balázs, aki egyre közelebb kerül ahhoz, hogy bekerüljön a legjobb százba a világranglistán. Elsőszámú squash versenyzőnk játszmavesztés nélkül jutott be az ötezer dollár összdíjazású Hampshire Open nemzetközi verseny döntőjébe, és végül a második helyen végzett.

A profi fallabdázók szövetsége, a PSA versenysorozatába tartozó angliai torna első fordulójában a tatabányai versenyző három sima játszmában nyert a hazaiak játékosa, Todd ellen. A negyeddöntőben a szintén angol Sheen ellen sem vesztett játszmát a világranglista 105-dik helyén álló magyar játékos. A fináléba jutásért aztán az újabb angol rivális, a hatodik helyen kiemelt Downer elleni összecsapás is Farkas Balázs 3-0-ás győzelmét hozta.

A döntőben a torna első kiemeltje, a japán Kobayashi volt az ellenfél, aki ellen a magyar kiválóság 2-1-re vezetett és a negyedik játszmában rendkívül közel állt a végső diadalhoz. Végül azonban Kobayashi fordított, és 3-2-re nyert, de Farkas Balázs így is idei legjobb eredményét érte el.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS