Csütörtöktől vasárnapig rendezik Hannoverben a férfi vízilabda Bajnokok Ligája nyolcas döntőjét, amelynek több szempontból is lesz magyar résztvevője. Mindenekelőtt természetesen a Ferencváros együttese, amely négyszer nyerte meg a néhai Kupagyőztesek Európa Kupáját, kétszer pedig az Euro-kupát, de a legrangosabb európai kupasorozatban még nincs trófeája.

A Fradi a negyeddöntőben a négyszeres győztes Jug Dubrovnikkal találkozik, és az összecsapást, akárcsak a Final Eight további 11 mérkőzését egy magyar sportkommentátor, Ambrus Tamás angol nyelvű tolmácsolásában követhetik figyelemmel a nézők világszerte az európai szövetség (LEN) streamjének jóvoltából.

„Mondanom sem kell, teljesen semleges maradok a közvetítéseknél, ettől függetlenül nekem is van szívem, az pedig értelemszerűen a Fradi felé húz. A magyar bajnoknak még nincs akkora tapasztalata a BL-ben, mint a riválisok többségének, ennek ellenére bízom benne, hogy sikeresen szerepel majd” – mondta a Sportágválasztó Magazinnak Ambrus Tamás, aki főállásban a Digi Sport kommentátora – annak tíz évvel ezelőtti indulása óta.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS