A negyedik helyen végzett a Szegedi TE az idei teke Bajnokok Ligája négyes döntőben.

 

Idén a horvátországi Zaprešic adott otthon a tekézők legrangosabb sorozatának, a Bajnokok Ligája négyes döntőjének. A Tisza-partiak az elődöntőben a szlovák Podbrezova ellen léptek pályára és végül 5-3-as vereséget szenvedtek, így eldőlt, hogy a szegedi csapat csak a kisdöntőben guríthat. A bronzmeccsen aztán a Zerbst következett. A Szegedi TE együttesének a németek ellen sem sikerült: a Zerbst 8-0-s sikerrel megnyerte a bronzérmet.

Karsai Ferenc, a Szegedi TE elnöke elmondta, a bronzmeccsen dekoncentrált játékot produkált a magyar csapat, az elődöntőben azonban közel álltak a továbbjutáshoz.

Egyszerűen ez nem a mi hétvégénk volt. A szlovákokkal egy szoros elődöntőt játszottunk, közel volt a finálé, de nem sikerült. A kisdöntőben aztán a Zerbst lelépett minket. A németek ellen amúgy sem megy nekünk. A tizenötödik tétmeccset játszottuk ellenük, és mindössze kétszer tudtunk nyerni. Összességében óriási dolognak tartom azt, hogy zsinórban hetedszer itt lehettünk a final four-ban.” – összegzett Karsai Ferenc.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS