A Kassa 2-1-es vereséget szenvedett a vendég Szakolca ellen. A szlovák labdarúgó Niké Liga rájátszásának 5. fordulójában a többségi magyar tulajdonban lévő együttesbe kezdőként visszatért Obounet, a védelem jobb oldalán pedig Sindelár váltotta a sérült Kruzliakot.

Gyorsan beindult a sárga-kék együttes, a 20. másodpercben Obounet passzolt Fasek elé, aki egy technikás lövéssel veszélyeztetett. Az első gól a 27. percben született, amikor Matejov talált a kapuba. Ezzel vezettek a vendégek. Sokáig úgy tűnt hogy ez egy tipikus egygólos meccs lesz, ám a 82. percben Podhorín büntetőből növelte a Szakolca előnyét. A becsületgólról Jones gondoskodott, a hazaiak csatára a 90. percben állította be a végeredményt.

Kassa-Szakolca 1-2 (0-1)

Gólok: Jones (90. p.)- Matejov (27. p. ), Podhorín (82. p.).

Kassa: Kira – Sindelár (77. Qose), Gorosito, Innocenti – Fabis, Hocko, Gallovic (66. Jones), Davis (77. Petrák) – Fasko, Medved, Obounet. Edző: Ján Kozák Jr.

Szakolca: Junas – Krcík, Hradecky, Podhorín, Cernek – Morong (89. Gazi), Nagy (70. Ranko), Másik, Matejov (58. Davi Alves) – Sobczyk (58. Hasa), Smékal. Edző: Pavol Majerník.