Iksszel zárta az alapszakaszt a Kassa. A Szlovák Niké Liga 22. fordulójában a kassaiak a Besztercebánya (Banská Bystrica) vendégeként léptek pályára és végül 1-1-re végeztek.

A többségi magyar tulajdonban lévő labdarúgócsapat hamar hátrányba került, ugyanis Rymarenko a 4. percben megörvendeztette a hazai közönséget egy találattal, ezzel vezetett a Besztercebánya.

A gól nem törte meg a vendégeket, több ígéretes támadást vezettek. A 23. percben például látványos akció után Medved hagyott ki nagy helyzetet. A folytatásban erőre kaptak a hazaiak, ez az eredményen azonban nem tükröződött. A Kassa az utolsó pillanatig nem adta fel: a 82. percben aztán végül kiegyenlített a vendég együttes, amikor a 10 perccel korábban pályára lépő Qose talált be a hazai kapuba.

Farkas Balázs szerint egyre jobban erőre kap a csapat. „Hétről hétre jobbak vagyunk, az újonnan igazolt játékosok pedig szépen lassan beépülnek. Az alsóházban folytatjuk…” – értékelt röviden a kassaiak sportigazgatója.

Banská Bystrica (Besztercebánya) – Kassa 1-1 (1-0)

Gólok: Rymarenko (4.p), illetve Qose (82. p)

Banská Bystrica: Hruska – Migala, Godál, Willwéber – Lupták (86. Depetris), Hlinka – Pisoja, Marquinho (76. Povazanec), Záhumensky – Rymarenko, Polievka. Edző: Márió Auxt.

Kassa: Figueiredo – Fabis, Sindelár, Kruzliak, Innocenti, Davis – Fasko (90.+6 Gorosito), Hocko (72. Qose), Gallovic – Medved, Obounet (72. Jones) Edző: Ján Kozák Jr.