„Nem úgy kezdődött a szezon, ahogy szerettük volna, talán az ötödik fordulóban volt az első győzelmünk, így abszolút pozitívum, hogy ennyire fel tudtunk kapaszkodni és 30 pontot szereztünk" – mondta a klub honlapjának adott interjúban a 23 éves játékos, majd hozzátette, a saját teljesítményét tekintve van még hova fejlődnie, de tudott javítani a statisztikáin.

A csapatról elmondta, hogy egy nagyon erős magyar mag alakult ki Fehérváron, és azok a játékosok is kiemelkedően teljesítenek, akik eddig valamiért nem tudtak, ezért fontosnak tartja, hogy a téli felkészülést követően még egy lapáttal rátegyenek, mert a szezon tavaszi részében dőlnek majd el a végső helyezések.

„Mi nem a kiesés elkerülését tűztük ki célul, mivel teli vagyunk válogatott játékossal, így nem a bennmaradásért harcolunk, hanem a dobogóért. Ez az alap, úgy kell játszani hazai pályán, hogy senki se szeressen ide jönni" – hangsúlyozta a hét gólnál járó Katona, és megjegyezte, egy jó felkészüléssel bármi benne lehet a pakliban.

Írta a Magyar Hírlap