Hazai rangadóval indul a teke Bajnokok Ligája nyolcaddöntő! A férfiak mezőnyében összesorsolták a a Szegedi TE és a Zalaegerszegi TK együtteseit. Rajtuk kívül az Investment Közutasok Kaposvári TK csapata bizonyíthat, míg a nőknél a Ferencvárosi TC csapata mérheti össze tudását riválisaival.

A magyar rangadón az első mérkőzésen a zalai csapat hazai pályán fogadja a szegedieket szombaton.

A kaposvári egyesület abszolút újoncként vesz részt a Bajnokok Ligájában, miután az NBC Kupáról kvalifikálta magát. Ellenfele a németországi SKK Raindorf csapata lesz. Az első mérkőzésen idegenben lép pályára a Somogy megyei csapat.

A Ferencvárosi TC női csapata a szerb KK Alimenta együttesével mérheti össze tudását a legjobb 16 csapat között. Az első mérkőzésen Szerbiában lép pályára az FTC.

A magyar csapatok mellett több magyar játékos is érdekelt a sorozatban, hiszen a CS Electromures Romgaz csapatában ott lehet Méhész Anita és Sáfrány Anita, a KK Mlaka együttesében Nemes Irén bizonyíthat. Az SK FWT – Composites Neunkirchen egyesületet képviselve a szentgotthárdi Cserpnyák Martinnak, valamint a KK Neumarkt együttes tagjaként a már olasz színekben versenyző Kiss Tamásnak is szurkolhatunk.

A nyolcaddöntő visszavágókra december 9-én kerül sor.