Gergely István, a Honvéd ügyvezető elnöke a lapnak azt mondta, hogy időnként találkozik a sportolóval, akinek komoly uszodai tréningjei továbbra sincsenek, de a konditerembe lejár az erőnléti edzőjével. Ezenkívül gyógytornára is jár, valamint rehabilitációs gyakorlatokra, azaz a klubelnök szerint amit a „szárazföldön” meg kell tennie, azt megteszi.

– Kristóf úgy látja, még mindig nincs késő, megfelelő formába kerülhet a párizsi versenyekre. És mivel bízom benne, én is így látom – tette hozzá. Azoknak, akik úgy gondolják, hogy Milák Kristóf mindenkit bizonytalanságban tart, és nem dolgozik meg a fizetéséért, azt üzente Gergely István, hogy a klub pontosan tudja, hogy Milák Kristóf hol van és mit csinál. „Azt pedig, hogy megdolgozik-e a fizetéséért, nem mások hivatottak eldönteni. Azt meg ne felejtse el senki: mégis csak egy olimpiai, világ és Európa-bajnok, világcsúcstartó sportemberről beszélünk” – tette hozzá.

A klubelnök azt is megjegyezte, hogy a Honvéd nem tudja rákényszeríteni Milák Kristófot arra, hogy ne hagyjon fel az úszással, de minden támogatást biztosít neki – írták.

Írta a Magyar Hírlap