Szász Kincső magára talált. A csíkszeredai fallabdázó jelenleg a 155. a világranglistán. A magyar színekben versenyző játékos Mexikóvárosban egy PSA Challenger tornán indult– adta hírül a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség.

Szász Kincső a birminghami Világjátékokon a magyar csapatot erősítette, így a szabályoknak megfelelően most csak Magyarországot képviselve játszhat.

Közben Csíkszeredában idén is begyűjtötte az Év Női Sportolójának járó díjat. „Második alkalommal szervezték meg a gálát, itt díjazták a megyeszékhely legjobb sportolóit, edzőit és csapatait. Másodszor vehettem át a megtisztelő elismerést, és bízom benne, hogy ezek a pillanatok erőt adnak majd a szürke hétköznapokban” – mondta Szász Kincső, aki a negyeddöntőben fejezte be végül a mexikói PSA Challenger tornát, ahol a későbbi finalistától a kolumbiai Laura Tovartól kapott ki.

A magyar szövetség főtitkára szerint Kincső kezd magára találni, és ez biztató a jövőt illetően. „Volt egy elhúzódó sérülése, és a hosszú kihagyás meglátszott a világranglistás helyezésein. Most újra közelíti a TOP 100-at” – nyilatkozta Országh Péter, a  Magyar Fallabda (Squash) Szövetség főtitkára. 

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS