A kick-box utánpótlás pointfighting válogatott felkészülési edzésnapot tartott szeptember 10-én, szombaton. Az eseménynek a Halker-Király Team adott otthont csepeli termében, amely – a versenynapokat tekintve – az október 3. és 8. közötti utánpótlás világbajnokságra való felkészülés egyik fontos állomása volt.

A csapatot összekovácsoló edzéseken szinte a teljes utánpótlás (gyerek, kadet1, kadet2, junior) válogatott részt tudott venni. Így közel 70 sportoló, és az őket kísérő klubedzők érkeztek az ország minden részéből.

A munkát Csikós Péter szakágvezető és két segítője, Jároszkievicz Krisztián és Debreczeni Dezső edzők irányították, akik az edzésnapot két részre bontották. A délelőtti tréning technikai jellegű, küzdelmi szituációkra épülő, míg a délutáni küzdelmi edzés volt, ahol a különböző klubok különböző korú harcosai mérkőzhettek meg egymással.

A világbajnokságra való felkészülésben a sportolók kiváló formát mutattak, ami köszönhető a nyári felkészítő tábornak, valamint a klubokban zajló magas szintű munkának is. A fiatalok fizikai és mentális állapota megfelel a felkészülési periódusnak és nagy reményekkel kecsegtet a világverseny tekintetében.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS