Az élsportoló és kedvese régóta dédelgették egy saját ruhakollekció ötletét, amely hosszú, közös munkájuknak köszönhetően mostanra meg is valósulhatott.

Sikert sikerre halmoz Ligetvári Patrik, a Veszprém átlövője, aki az élsport mellett most egy újabb fába vágja a fejszéjét. Régi nagy álmát valósítja meg, hiszen párjával, Morár Henriettával közösen elindítja saját ruhamárkáját, melyet thisSIDE névre kereszteltek. „Nagyon örülök, hogy eljutottunk idáig, de ahogy a pályán, úgy azon kívül is rengeteg munka vár még rám, ránk. Természetesen, a kézilabda az örök szerelem és ez várhatólag már soha nem fog megváltozni, de jól esik egy kicsit szélesíteni a spektrumot. Plusz motivációt jelent számomra, hogy megvalósítottuk az álmainkat, terveinket és most már bárki vásárolhat olyan ruhát, ahol a kényelem nem kiváltság, hanem választás kérdése. Hálás vagyok Heninek, hogy ennyit tud foglalkozni a kis projektünkkel és sokszor egy személyben irányítani azt” –árulta el ruhamárkája kapcsán Ligetvári Patrik, aki saját ruhavásárlási tapasztalatait is beleépítette kollekciójába. A két méter magas élsportolónak ugyanis állandó kihívást jelent, hogy testmagasságának megfelelő, kényelmes, egyedi darabokat találjon. 

„Fontos célunk volt a tervezéskor, hogy a vásárló a tömegesen gyártott ruhadarabokon kívül is megtalálja önmagát, a lehető legnagyobb kényelemben, miközben ugyanazt az elégedettséged érzi minden alkalommal, – amikor magára ölti bármelyik termékünket – mint az első kicsomagolásnál” – tette hozzá az élsportló, akinek párja segíti közös „szerelemgyermekük” minden lépést. „Az első kollekcióba olyan darabokat álmodtunk meg, amelyeket Patrik is gyakran visel: melegítők, pólók, pulóverek. Igazi összehangolt csapatmunka a miénk, amire nagy szükség van, hiszen Patrik életében változatlanul a kézilabda áll elsődleges helyen. Éppen ezért minden munkafolyamatot én menedzselek és viszek végig. Mindig megmutatom neki az egyes tervezési fázisokat és közösen döntünk a végeredményről, ahogy a színekről is. Szívünk-lelkünk benne van minden darabban, bízunk benne, hogy aki felpróbál egy ilyen ruhadarabot, ezt is érezni fogja” – mondta az társ-tervező, Morár Henrietta.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS