Megkezdődik a Jet-Ski Országos Bajnokság. Az öt futamosra tervezett versenysorozat első állomása a hagyományoknak megfelelően Dunaharasztiban lesz, a jet-ski sport Hungaroringjén. A nemzetközi sportesemény főtámogatója az Innovációs és Technológiai Minisztérium – tudtuk meg a Magyar Jet-Ski Szövetségtől.

Az ob első állomását a versenyzők biztonsága és egészsége érdekében zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezik meg, azonban a jet-ski sport szerelmesei és az érdeklődők végig követhetik az eseményeket élő közvetítésen a Magyar Jet-Ski Szövetség facebook oldalán (www.facebook.com/magyarjetski).

Május 14. és 16. között a 2021. évi megváltozott futamrenddel várja a szövetség a jet-ski versenyzőket: a pénteki versenynap a kezdő szlalomosoké, a szombat és vasárnap a zártpályás futamoké lesz. Az eseményre lehetőség van online regisztrációra, amit a szövetség honlapján a www.jet-ski.hu -n lehet megtenni

A szombati és vasárnapi versenynapon COVID antigén teszt elvégzésére is lesz lehetőség a Samaritanus Mentőszolgálat munkatársainál térítési díj ellenében. A vizsgálat eredményéről hivatalos tanúsítványt állítanak ki a mentőszolgálat munkatársai.

Az országos bajnokság második futama 2021. június 4-6 között Ónodon lesz, a két ob-futamot követően pedig 2021. július 15-18. között ismételten hazai rendezésű Európa és Junior Világbajnoki futam lesz a Nyíregyháza melletti Leveleki tavon.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS