Rangos konferenciát rendezett a SZEOSZ, azaz a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetsége.

A budapesti eseményen – amely teltházas volt – előadást tartott többek között Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, Kocsis Árpád a Budapest Sportiroda vezérigazgatója és Zelcsényi Miklós az NN Ultrabalaton főszervezője.

A MOM Sportban lebonyolított az érdeklődők választ kaphattak arra, hogy mitől lesz sikeres egy sportesemény marketingje, szó esett a sportrendezvényekre köthető egészségügyi biztosításról, felmerült több felelősségi kérdés is, valamint feledhetetlen élménybeszámolót tartott Rakonczay Gábor, többszörös világrekorder, óceán-átszelő magyar evezős és kenus.

A SZEOSZ idén alakult és ez az első konferenciája. A szövetség 27 alapító tagja 2018-ban több mint 80 sportrendezvényt szervezett, és közel 240 ezer szabadidősportolót mozgatott meg. Az alapítók szervezőként mindennapi munkájuk során felismerték, hogy nagyon hasonló kihívásokkal küzdenek, legyen szó akár egy Ultrabalaton-szintű óriásrendezvényről vagy egy kisvárosban rendezett húsvéti nyuszifutásról. 

Bővebb információk a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségéről a www.szeosz.hu oldalon olvashatók.

Az előadók névsora:

 

–          Révész Máriusz (aktív Magyarországért felelős kormánybiztos – nyitóbeszéd)

–          Kocsis Árpád (Budapest Sportiroda Kft. – alapgondolatok 400 teljesített és 500+ megszervezett szabadidősport esemény után)

–          Zelcsényi Miklós (Balatonman Kft. – egy szabadidősport-esemény felépítése A-tól Z-ig)

–          Slett Tamás (ERGO-Ambulance Kft. – egészségügyi biztosítás a sportrendezvényeken)

–          Csányi László „Csanya” (Körtés Egyesület – Mitől lesz sikeres egy sportesemény marketingje?)

–          Szemán Róbert (Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft – Felelősségi kérdések egy sportrendezvény lebonyolítása kapcsán)

–          Rakonczay Gábor (többszörös világrekorder, óceán-átszelő magyar evezős és kenus – élménybeszámoló)

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS