Hol vannak azok a régi, szép idők? Ha ezt a kérdést a kosárlabdázással kapcsolatosan tesszük el, akkor a legtöbb válasz a Honvéd – MAFC férfi kosárlabda vetélkedést, a két rivális bajnoki csatározását említené. S nem is indokolatlanul, hiszen a hatvanas-hetvenes évek ennek a bajnoki mezőnyből kiemelkedő, két klubnak a vetélkedése jelentette az igazi csemegét. Annál is inkább, mivel a Honvéd a hatalom reprezentánsának számított, a MAFC pedig az ellenzéké. Éppen olyan volt a MAFC általános megítélése, mint a Ferencváros labdarúgó csapatáé.

A JochaPress ez alkalommal Kangyal Tibort szólította meg, akit mindmáig mindenki csak Kangyal „Öcsiként” emleget. A 77 éves Öcsi immár négy esztendeje visszavonult a felesége nagyszülei felújított nyaralójába. Oda, ahol felesége a gyermekévei jelentős részét is eltöltötte.

– Budapestet először északnyugati irányban hagytuk el, amikor húsz éve Piliscsabára költöztünk, hogy azután négy éve Balatonszárszó következzen – említette Kangyal. – Minden, korábbi kötődésünket felszámoltuk, a hátralévő éveinket meggyőződésem szerint a legjobb helyen, a Balaton mellett szeretnénk eltölteni…

A TELJES INTERJÚ ELOLVASHATÓ A JOCHAPRESS-EN!

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS