Megkezdte a küzdelmeket a magyar férfi fallabda-válogatott a birminghami csapat Európa-bajnokságon. A magyar együttes először szerepel a divízió I-ben, miután tavaly – fantasztikus játékkal – kiharcolta az elitkörben való szereplést.

 

Nem indult zökkenőmentesen a mieink angliai kontinensbajnoksága. A csapat csomagjai ugyanis az Eb kezdetéig nem érkeztek meg, így az első csoportmeccsen, a franciák ellen senki sem léphetett pályára a saját szerelésében. A válogatott 4-0-s vereséggel kezdett.

A második csoportmérkőzésen azok a németek voltak a magyar válogatott ellenfelei, akik tavaly egészen az elődöntőig meneteltek, Krajcsák Márkék végül 3-1-re alulmaradtak Németország legjobbjaival szemben.

„A németek ellen lehetett volna keresnivalónk, és nem volt egy sima meccs. Nyitásként sikerült nyernem, majd Farkas Balázs szettet tudott nyerni, a folytatásban azonban nem jött ki a lépés. Csütörtökön a skótok ellen folytatjuk” – összegzett Krajcsák Márk, aki egyben a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnöke is.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS