A 10. helyen áll a MOL Racing Team két versenyzője Herczig Norbert és Ferencz Ramón a 2019-es Rali Európa-bajnokság nyitófutamának első napja után az Azori-szigeteken. A magyar páros a csütörtök délelőtti kvalifikáción a 4. helyet szerezte meg és a 12. rajtpozíciót választotta.

 

Az első gyorsasági szakaszon egy kisebb technikai hiba miatt vesztettek pár másodpercet, de aztán a második gyorsaságin már csak 6 másodpercre voltak a szakaszgyőztestől.

“A hosszú téli szünet után mindenki tapogatózott egy kicsit. Az új versenyautónk a Volkswagen Polo GTI R5 eddig beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Egy picit óvatosan kezdtünk, de bízom benne, hogy tudunk majd még gyorsulni. Tavaly a hatodikok lettünk ezen a versenyen, nagyon remélem, hogy ezt túl tudjuk majd szárnyalni. Pénteken 7, szombaton pedig 5 gyorsasági szakasz vár ránk.” – mondta Herczig Norbert a MOL Racing Team pilótája.

A MOL Racing Team versenyzőpárosa idén a 8 versenyből álló Európa-bajnoki sorozatban 7 futamon áll majd rajthoz, köztük a Magyarországon november 8-10. között megrendezésre kerülő szezonzáró futamon a Nyíregyháza-ralin.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS