A férfiaknál Krajcsák Márk, míg a nők mezőnyében Csókási Gabriella győzött a budapesti TOP 16-os squash versenyen, ahol a sportág hazai legjobbjai léptek pályára.

 

 

A Zsindely Áruház Kupa elnevezésű tornán a férfiaknál Dévald Péter kirobbanó formában játszott. A tatabányai játékos két riválisát is legyőzte, akikkel nagy versenyben van a válogatott kerettagságért. Az első fordulóban Cséffalvay Dánielt múlta felül, majd nyert Boros Dávid ellen is. A versenyen azonban végül a korábbi világklasszis – jelenleg a szövetség elnöki tisztségét is ellátó – Krajcsák Márk végzett az első helyen, megelőzve Sebők Benedeket és Dévald Pétert.

 

A nőknél az idén már több tornán is – az egri évnyitó viadalon a nőknél, illetve a fiatalok Európai Körversenyén Prágában – diadalmaskodó 15 éves Chukwu Hannah az elődöntőben húzódást szenvedett, emiatt fel kellett adnia a mérkőzést. Végül a szegedi Csókási Gabriella győzött, a második helyen a wroclawi Világjátékokat is megjárt Kiss-Máté Csenge végzett, a harmadik Udvardi Leonóra lett.

 

Zsindely Áruház Kupa TOP 16-os fallabda verseny:

Férfiak:

1. Krajcsák Márk (Budaörsi Labda Egylet)
2. Sebők Benedek (Szegedi Tisza Squash SE)
3. Dévald Péter (Squashberek SE)

Nők:

1. Csókási Gabriella (Szegedi Tisza Fallabda SE)
2. Kiss-Máté Csenge (Top Challenge SE)
3. Udvardi Leonóra (Top Challenge SE)

 

Szegeden a C-kategória játékosai ragadtak squashütőt. A Tisza-parti viadalon Maróti László (Marostő SE) szerezte meg az elsőséget Lengyel Szilárd (MAFC evopro SE) előtt. A harmadik helyen Karnauf Tamás (Sport Elit SE) végzett.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS