Bácsi Péter semmit sem bíz a véletlenre. A Ferencváros világ- és Európa-bajnoka a legutóbbi budapesti vb-n egy sérülés miatt nem tudott küzdőtérre lépni. Most különösen figyel minden részletre, valamint a formaidőzítésre és minden vágya, hogy a legjobb formában kezdje meg az október 20-án kezdődő világbajnokságot.

 „Nem engedhetem meg magamnak azt, hogy még egyszer megtörténjen ez velem. Próbálom az edzéseimet utólag is elemezni, a cél, hogy a felkészülés során a leghatékonyabb munkát tudjam végezni” – mondta a világbajnok.

„Az olimpia után a világbajnokság a legrangosabb világverseny. Ráadásul erről a vb-ről már tudjuk, hogy a legnagyobb lesz. Gigamezőny érkezik Budapestre, a legjobbak lesznek itt. És természetesen mi is ott leszünk” – tette hozzá Bácsi Péter.

Minden idők legnagyobb birkózó-világbajnokságát október 20. és 28. között rendezik meg a Papp László Sportarénában. A vb-n 114 ország 910 versenyzője indul. A világverseny nyolcadik napján egyébként Orbán Viktor miniszterelnök a helyszínen tekinti meg a döntőket, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökének, Thomas Bachnak a társaságában.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS