Jön a Hungarian Darts Show! Egyedülálló versenyeket láthatnak a darts- és sportrajongók jövőre Budapesten. A Darts Show keretében például a jelen és a közelmúlt világsztárjai küzdenek majd egymással és hazánk darts-szerető olimpikonjaival.

A szervezők idén már letették névjegyüket, hiszen sikeresen lebonyolították Magyarország első PDC-versenyét olyan kiválóságokkal, mint Peter Wright vagy Michael van Gerwen. A szervező bizottság éppen a Londonban zajló darts-vb alatt jelentette be: a hollandok háromszoros világbajnoka, Michael van Gerwen májusban  visszatér Budapestre, és ami még biztos: a Darts Királynőjeként emlegetett Fallon Sherrock, aki az angol válogatott színeiben többszörös világbajnok, valamint Wayne Mardle többszörös világbajnoki elődöntős is tábla elé áll Magyagyarországon.

Természetesen a rendezvénnyel kapcsolatban további sztárok bejelentése várható az előttünk álló időszakban, mint ahogy kiderül az is, hogy kik lesznek azok a magyar olimpikonok, akikért szintén lehet szurkolni majd a Hungarian Darts Show-n.

További infók és jegyinformációk a show honlapján olvashatók (www.dartsevent.com).

Közben megjelent a legnagyobb sportági világszervezet, a PDC jövő évi versenynaptára, jó hír, hogy Budapest ismét European Tour állomás lesz.

A sportág történetében először 2021-ben érkeztek Magyarországra a darts nagyágyúi. A szeptemberi versenynek a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont, ahol fantasztikus hangulatú eseményen a walesi Gerwyn Price győzött.

A PDC versenynaptára szerint 2022 szeptember 2. és 4. között ismét a legjobbak versenyeznek a magyar fővárosban. Az, hogy kiket láthatunk Budapesten, később dől el. (dartsevent.com)

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS