Aranyérmet nyertek a magyar szuperlányok akrobatikus rock and rollban! Esélyeshez méltó módon, meggyőző pontozással nyert a budapesti Rock and Magic Sportegyesület “The Szupergirls” nagyformációja hétvégén a Grazban megtartott akrobatikus rock and roll felnőtt női nagyformációs világbajnokságon.

A 2. és a 3. helyen két korábbi orosz világbajnok csapat, a Coolcats és a Charm végzett. A Robinson Crusoe témát feldolgozó produkcióval „rajt cél” győzelmet aratott a Lengyel Veronika, Tóth Bence, Dósa Márta edzők által irányított 16 fős nagyformáció.

 

A magyar akrobatikus rock and roll sikerét fokozza, hogy az ugyancsak Grazban megrendezett junior lányformációs Európa-bajnokságon szintén a Rock and Magic Se Party Girls csapata nyert a Diótörő témájú produkcióval, holott az első fordulóban még a harmadik helyen álltak.

A junior csapat két lány tagja ezzel párhuzamosan még páros világkupát is nyert. Junior párosban az Ökrös Júlia – Ancsák Attila páros, couple dance show kategóriában Pap Linda – Szoljár Zsombor (Step by Dance TSE).

A versenyszezon még közel sem ért véget, felnőtt női nagyformációs Európa-bajnokság és junior lányformációs VB-t is rendeznek még az idén, folytatódik a világkupa sorozat is, és a Magyar Bajnokság is hátra van még.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS