Veres Alex ezüstérmet nyert a Beverenben megrendezett kick-box világkupán. A tavaly óta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által elismert WAKO világszervezet legrangosabb sorozatának belgiumi állomásán Nagy Henrietta a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Bronzéremmel térhetett haza a prágai K1 World Grand Prix-ról Habash Antoine is – adta hírül a Magyar Kick-box Szakszövetség.

A májusi budapesti világkupán két bronzéremig jutó Veres Alex négy győztesen megvívott csatával Belgiumban egészen a döntőig menetelt a pointfighting szabályrendszer 79 kg-os súlycsoportjában, ahol végül ezüstérmet nyert.

A szintén a csepeli Halker-Király Team csapatát erősítő Nagy Henrietta harmadik lett a +70 kg-os női mezőnyben.

A legjobb magyar ringesek ötfős csoportja a Prágában lebonyolított WAKO K1 World Grand Prix-n szerepelt.

A felnőtt férfiaknál a 2017-es budapesti vb-n győztes Habash Antoine a 63.5 kg-os súlycsoportban egy 3-0-ás diadal után a döntőbe jutásért kikapott az orosz Mihajlovtól, így ezúttal bronzérmet szerzett.

Jóni Máté 67 kg-ban és a nőknél az 52 kilós Zsiga Melinda az ötödik helyen végzett.

A junioroknál az augusztusi győri utánpótlás kick-box Eb-n aranyérmes Pálfi Viktória az 56 kg-os lányok között második lett, miután két nyertes küzdelmet követően a fináléban 2-1-re alulmaradt a cseh Stanoeva ellen.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS