A Nagy Sportágválasztó egy fiatal vívót ajándékozott meg a #NekedAdom karácsonyi kampánya keretében. A 17 éves Lamos Virág Gabriella egy vívósisakkal és egy életre szóló élménnyel gazdagodott, miután Szász-Kovács Emese olimpiai bajnok párbajtőrvívó személyesen adta át neki az ajándékokat a Leon Paul Hungary-ben a Nagy Sportágválasztó munkatársai társaságában.

A kampány lényege az volt, hogy a Nagy Sportágválasztó munkatársai idén az egymás ajándékára szánt összeget egy rászoruló sportoló gyermeknek szerették volna felajánlani, hogy ezzel támogassák pályafutását. A szerencsés pedig Lamos Virág Gabriella lett, aki szóhoz sem jutott az ajándék átvételekor.

„Igaz, tudtam arról, hogy Szász Emese vívó boltjába jövünk, de nem gondoltam volna, hogy vele is fogok találkozni. Az, hogy ő adta át az ajándékot, az hab volt a tortán, sőt egyéb meglepetéseket is kaptam tőle. Nagyon boldog vagyok, és úgy érzem, hogy ez a karácsony, és Szász Emese megerősítette a sportba vetett hitemet” – mondta Lamos Virág Gabriella, aki 10 éve párbajtőrözik.

Szász-Kovács Emese elmondta, nem is volt kérdés számára, hogy az ügy mellé álljon. „Nagyon tetszett a Nagy Sportágválasztó kampánya, egyértelmű volt, hogy az ajándékozásban én is részt veszek” – összegzett az olimpiai bajnok, aki várhatóan az év elején tér vissza a pástra.

„Konkrét versenyt nem tudok még mondani, amin elindulok, ez annak a függvénye, hogy milyen formában leszek januárban. Jelenleg kondicionáló edzéseket végzek” – tette hozzá Szász-Kovács Emese.

Szemán Róbert, a Nagy Sportágválasztó (NSV) ügyvezetője, Feith Tímea, az NSV munkatársa, Lamos Virág Gabriella, Kelényi Szandra, az NSV munkatársa, Szász-Kovács Emese, Ecsedi Zsuzsanna, az NSV munkatársa, és Lamosné Muhari Gabriella

(www.sportagvalaszto.hu)

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS